čtvrtek 27. října 2022

Domácí mast na bolavé klouby


Domácí mast na bolavé klouby: Zabírá již po první aplikaci


Tento skvělý recept na domácí mast na bolavé klouby. Zabírá okamžitě a užívat ji můžete neomezeně. Nejlépe pravidelně v rozmezí 4-5 dnů za sebou.

Co je potřeba k výrobě mastičky

Budeš se divit, jak rychlé účinky tato domácí mastička má. Je vyrobena z jednoduchých surovin, které nalezneš v každé kuchyni. Recept je velmi rychlý a efektivní.

Důvody bolestí mohou být různé – zlomeniny, přetížení, traumata, artritida, revmatismus. Jak si tedy vyrobit zázračnou mast na bolest kloubů?

K přípravě potřebuješ:mast

· Med

· Hořčici

· Sůl

· Sodu 

Postup:

Od každé položky vezmi jednu polévkovou lžíci. Dobře promíchej a uchovej ve skleněné nádobě. Pro lepší účinky použij teplou hořčici. Mast je hotová! 

Jak používat :

Mastičku na bolavé klouby nanes na postižené místo a nechej působit. Můžeš ji aplikovat přímo nebo vytvořit obklady. Nechej působit po dobu dvou hodin. Nejlepší doba je před spaním, kdy zůstanou klouby v klidu a mají čas regenerovat. V případě, že použiješ zábal, nechej působit přes noc a ráno si místo opláchni ať ti nesmrdí kolena od hořčice. A máš to lacinější než Proenzi a podobné  mastičky.

7 komentářů:

  1. opravdu to pomáhá?? ty by bylo príma,,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, snad ano, kamarádce to pomohlo a tak jsem si od ní vzala recept . Já si dělám krátce obklady, ale často zapomínám. Zdá se to i tak lepší ♥

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Květuško, to je zajímavý recept. Zkusím umíchat, za zkoušku to stojí. Děkuju za inspiraci, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko děkuji držím pěstě aby mast pomohla ♥ Také zkouším různé mastě, olejíčky .... jen zapomínám se tím pak mazat ♥

      Vymazat
  4. Týýýý jó to je zajímavé ⚛ ღ ♥ Květuško ty jsi stejná jako já také zapomenu ⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat

♥️ 🌞🍀Děkuji za komentáře 🍀🌞♥️